Digital Marketing

Digital Marketing

To Digital Marketing προσφέρει τη δυνατότητα προβολής των πελατών μας σε διάφορες πλατφόρμες και κανάλια, αυξάνοντας τις δυνατότητες προβολής της διαδικτυακής παρουσία τους. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης των αποτελεσμάτων της δουλειάς μας σε πραγματικό χρόνο.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πακέτο προβολής σε διαδικτυακά μέσα καλύπτοντας τα περισσότερα είδη του ψηφιακού μάρκετινγκ, ακολουθώντας το κατάλληλο στρατηγικό πλάνο αξιοποίησης καθενός από αυτά.

Social Media Marketing

To μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων (social media) αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους τρόπους διαφήμισης και προβολής στη σημερινή εποχή, μέσα από αρκετές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Χτίζουμε την διαδικτυακή ταυτότητα των πελατών μας παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες, τα νέα και τα προϊόντα τους στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn και Google My Business, ανάλογα με το κοινό που θέλουμε να προσελκύσουμε, τις ανάγκες προβολής και το brand.

Στόχος είναι να φέρουμε τους πελάτες μας σε επαφή με το κοινό-στόχο. Δημιουργούμε οπτικό περιεχόμενο υψηλού επιπέδου που συμβαδίζει με την αισθητική των πελατών μας, διαχειριζόμαστε διαφημίσεις που θα διαδώσουν το περιεχόμενό τους σε περισσότερο κοινό και θα ενισχύσουν την επαγγελματική τους εικόνα, απαντάμε σε σχόλια και κριτικές και αξιοποιούμε το feedback των χρηστών για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες τους.

Content Marketing

Με το μάρκετινγκ περιεχομένου εστιάζουμε στην δημιουργία και την δημοσίευση πρωτότυπου περιεχομένου το οποίο έχει ως στόχο την προσέλκυση του κοινού που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν οι πελάτες μας.

Influencer Marketing

Τα τελευταία χρόνια μια νέα μέθοδος προώθησης και διαφήμισης φαίνεται να κυριαρχεί μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Οι Influencers, οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν το κοινό που τους ακολουθεί, προωθούν προϊόντα και υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας μέσω αυτών σημαντικά επίπεδα απήχησης, προβολής και πώλησης στους διαφημιζόμενούς τους.

Μπορούμε να βρούμε τον κατάλληλο Influencer, o οποίος θα πληροί όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την ικανή παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών των πελατών μας, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα ή τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

 

Email Marketing

Με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας στη στρατηγική μάρκετινγκ, καταφέρνουμε να προωθήσουμε περιεχομένο, προϊόντα, εκδηλώσεις και να προσελκύσουμε άτομα σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Marketing Analytics

Κάθε στρατηγική μάρκετινγκ απαιτεί εκτός από τον αρχικό σχεδιασμό και την εκτέλεσή της, την τελική ανάλυση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της απόδοσής της.

Αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία δεδομένων ανάλυσης (analytic tools) που παραχωρούν οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και συγκεκριμένες πλατφόρμες ανάλυσης δεδομένων μάρκετινγκ, μπορούμε να κατανοήσουμε τι παρακινεί τις ενέργειες του κοινού, τι περιεχόμενο ενδιαφέρει το κοινό που στοχεύουμε, τι χρειάζεται για να βελτιωθούν οι καμπάνιες διαφήμισης, τι πρέπει να αποφευχθεί στις επόμενες στρατηγικές μάρκετινγκ και κυρίως τι καταφέραμε να πετύχουμε με βάση τους στόχους που είχαμε ορίσει εξαρχής (marketing goals).

Άλλες Υπηρεσίες